Közös előadás Filotás Máriával

a Lélekhang megalkotójával.

Közös előadás Filotás Máriával

a Lélekhang megalkotójával.

Veres Mónika előadása

Sokszor és sokat beszéltem már a meditáció kiemelt szerepéről, hogy milyen fontos a felettes énünkkel (vagy hívhatjuk isteni énnek is) felvenni és aztán megőrizni a kapcsolatot. Amikor találkoztam Filótás Mária módszerével, a Lélekhang kifinomult energiáival, nem csak Mara személyisége, de maga a módszer is megfogott. Elsősorban azért, mert nagyon tiszta. Egyszerű és természetes. 
Mara egy másik úton vezet el téged az isteni énedhez. De persze – ahogy majd látod is – ennek is része egy ponton a meditáció. 
Olyan időszak előtt állunk, melyben a lényeg egyre inkább az, hogy minél több ember lépjen rá a belső útra, tisztítsa, rendezze a belső világát, a lelkét! Hogy ez egy szebb, jobb, békésebb világot tudjon aztán „kint” is teremteni.  De a sorrendet megfordítani nem lehet!
Előadásomban a belső út fontosságáról és nehézségeiről is fogok beszélni kicsit részletesebben. A meditációról is, annak menetéről, „szabályairól” és buktatóiról is. Kiemelve azt is, miért olyan fontos, milyen változásokat tud hozni az életedben, miért kezd el? Szó lesz a tudatalatti titokzatos hatalmáról is. 
Persze mindezt ezúttal is a csillagok és csillagképi szimbólumok fényében. Mivel közeledünk a télhez, ezért kiemelt üzenet lesz most a titokzatos Skorpió és a gyógyító Kígyótartó csillagképeknek. Utóbbi egy különleges mágikus tudást is rejt, melyet szintén el fogok mesélni, gyakorlati tanácsokkal is szolgálva hozzá. Mert most is az a célunk, hogy úgy menj haza, hogy nem csak elméleti tudást kapsz, hanem mindezt a hétköznapjaidban is tudod majd működtetni, kézzelfogható minőségi változásokat elérve. 

Filotás Mária előadása: Manager nélkül Istenhez

Mi a Lélekhang?
A Lélekhang az érzelmek kezelésének a módszere, mellyel rálátsz a különféle elakadásaid gyökerére és megértve, kitisztítva azokat feltudod dolgozni a múltad, hogy a jelenben igazán minőségi életet élhess. Fejleszti a közvetlen kapcsolatot közted és Isteni Éned között. A tanfolyamon a saját bőrödön tapasztalod meg Isteni Éned erőteljes jelenlétét, útmutatásait belső hang és egyre erősödő intuíció formájában, egy konkrét kézzelfogható eszközzel a kezedben. Lélekhang – a szabadság útja, az EGY-ségbe vezet vissza, hogy az idő börtönéből kiszabadulva az örök jelenben újra azzal válhass, aki vagy!

Az előadás főbb témái ezen felül: 

  • Az Isteni hang – Miként hallod meg?
  • A mesteri 3-as (test-lélek-elme) harmóniája.
  • Vedd kezedbe az életed irányítását, tanácsok a következő időszakra.
  • Vezetett meditáció energia közvetítéssel.

Jegyek

Részvételi díj: 7.000 Ft/fő

Várunk mindenkit sok szeretettel!

A szervező:
Veres Mónika
Csillagtitkok